Ambalaj eco-friendly pentru detergentul bio, automatic

ambalaj eco- friendly

Noul ambalaj eco-friendly pentru detergentul bio, automatic aduce spre un tot unitar conceptul de ecologic si biodegradabil al produselor noastre.

Variantele consacrate in galetute de 1 lt reprezinta o forma contemporana practica, usor si sigur de depozitat. Cu sinceritate acceptat ca perfecte pentru aceasta aplicatie fiindca permite depozitarea in zona masinii de spalat. Zona  in generat foarte umeda. Plasticul din care sunt produse galetutele fiind un ideal protector fata de umiditate. Dar prezinta ca negativ imensul impact asupra mediului . Poluant in procesare, poluant in reciclare.

Pe parcursul timpului, prin crearea unei piete fidele, cantitatea de 1 lt ( 900 gr pt praf si 500 gr pt fulgi) a ramas doar o varianta de testare a calitatilor. Prin marirea achizitiilor la mai multe galetute de acelasi tip de detergent am inteles nevoia pietii de setare in cantitati mai mari.

Astfel a aparut, pentru volume de cca 3 lt ( 2,7 kg pt praf-Olivabebe sau Papadie , respectiv, 2 kg pt fulgi ) , noul

ambalaj eco-friendly pentru detergentul bio, automatic.

Un format original, 100% biodegradabil, 100% ecologic. Prin solutia aleasa si mult mai economic decat suma valorii galetutele pe care le inlocuieste. recunoastem ca ceea ce actualmente afisam reprezinta o evolutie dusa pe mai bine de 3 luni de perseverenbta pentru atingerea perfectiunii.

Probabil cel mai greu ne-a fost sa comunicam cu piata noastra privitor la utilizarea unui asemenea ambalaj. Astfel, va recomandam, daca sunteti la prima achizitie sa urmariti acest tutorial!(click aici)

Pe verso-ul ambalajului exista o schematizare a clipului, sparam intr-o buna comunicare cu dvoastra!

instructiuni ambalaj eco-frendly

Formatul economic si biodegradabil al hartiei ne permite sa coboram costurile raportat la varianta de ambalare in galetute de plastic cu cca 16%. Astfel produsele noastre, eco, bio, nonalergenice, ajung la un pret sub al detergentilor chimici considerati de calitate.

 Noul ambalaj eco-friendly pentru detergentul bio, automatic

il vedem ca un pas de ecologizare a gospodariei dvoastra! Daca gospodaria nu va permite depozitarea lui in locuri racoroase, uscate si lipsite de razele soarelui, il puteti reambala in galetutele de smantana , sau cele de inghetata, sau chiar intr-o punga de folie. Care altfel, cu probabilitate maxima ar fi ajuns la gunoi!

 

 

Lasă un răspuns