Romania are Cheia!

Romania Are Cheia sapunulcheia.ro

Romania are Cheia este promotia sapunului Cheia de 1 Decembrie , Ziua Nationala a Romaniei. Cheia, unul dintre cele mai vechi branduri romanesti, de 101 ani sarbatoreste an de an, Marea Unire !

Traditional, la fiecare 1 Decembrie, sub sloganul Romania are Cheia, producatorul, SC Apollo Cheia SRL, ofera o reducere de 40% la intregul portofoliu de produse Cheia! Promotia are valabilitate atat pe magazinul online propriu, www. sapunulcheia.ro, cat si pe platforma emag.ro

Actualul portofoliu este cel mai vast din istoria brandului. Rescrie istoria mai lunga de 100 de ani cu ingrediente, informatii si inovatie contemporana in Cea mai mare colecție de săpunuri naturale din tara. Colectie pentru frumusete si sanatate, dezvoltata pe aceleasi principii ca la Marea Unire si care ne definesc/ de romanesc, traditional, bio, eco , nonalergenic.

Ca atunci, le lucram handmade. Ca atunci, le lucram doar din ingrediente naturale. Ca atunci aplicam aceleasi retete simple. Ca atunci fructificam ingrediente bioactive traditionale fiindca valoarea traditiei este cea mai buna dovada stiintifica a efectelor declarate. Ca atunci fructificam resursa locala si doar o imbunatatim cu altele. Ca atunci extindem domeniile de aplicare peste igiena umana spre altele de mult uitate. Casa, animale, automobile, pennsule, industrie.

Azi, ne asumam cu mandrie istoria mai lunga de 100 de ani . Prin produse luxuriante, cu inalta incarcatura simbolica, la nivele de calitate naturala, fara parabeni, fara coloranti, nu dorim a aduce atingere resursei care sta in spatele inspiratiei si muncii noastre. Aceea de a ne mandri a fi romanesc si de a ne lasa comparati cu orice alt brand international. Asa cum in perioada interbelica eram comparati cu brandurile frantuzesti sau germane.

Romania are Cheia! este mai mult decat un joc frumos de cuvinte!  Este dovada unei resurse seculare din Romania, resursa care isi continua cu perseveranta nobila menire. Oare Cheia perseverentei noastre nu sta in faptul ca Romania are Cheia?

Si tot ce e romanesc nu piere?

Reducerea mare de 40 % , reducere rara, de zi de sarbatoare, este modul nostru de a-i rasplati pe cei care cred in resursa care o purtam, este modul nostru de a-i ispiti pe cei care au indoieli. Fiindca inca exista pe lumea asta o tara unde painea miroase a paine fiindca e paine, trandafirul miroase a trandafir fiindca e trandafir, prajitura miroase a prajitura fiindca este prajitura si sapunul miroase a sapun fiindca este sapun.

La toate, acea tara , Romania, are Cheia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *