Sapun aristocratic Cheia

sapun aristocratic

Tipul de sapun aristocratic este cel mai inalt calitativ din actuala oferta Cheia. Sapunurilor burgheze, prin aport de ulei de cocos saponificat,  li se aduce calitati spumante superioare. Aceasta caracteristica il face de comparat ca functie cu produsele chimice de mass market. Doar ca Cocamidopropilbetaina care face spumarea la variantele chimice este inlocuita cu uleiul de cocos saponificat. Un produs 100% bio, eco, nonalargen. Mixtul celor 3 tipuri de grasimi saponificate asigura o spuma stabila . In formatul chimic stabilitatea spumei este asigurata de Cocamida Dea. Un produs intr-adevar tot din uleiul de cocos derivat, dar nu 100% eco, bio si nonalergen, un produs limitat legal in concentratie.

Sapun aristocratic este un nivel care cert va satisface orice client. Indiferent de nivelul lui de asteptari, aduce placere actului de spalare, surprinde forma sa spumanta, satisface orice functie asumata.

In plus peste functia spumanta, uleiul de cocos  hidratează şi catifelează pielea, Înlătură senzaţia de piele uscată. Încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, Tonifică şi infrumusețează pielea. Îi conferă o strălucire cum puţine produse fac aceste lucru. Prin piele definim nu doar corpul ci si mainile, tenul fetei sau scalpul.

Sapun aristocratic

sta la baza celor mai multe sapunuri Cheia. Reprezinta peste 75% din totalul vanzarilor noastre de sapun, ceea ce defineste clar structura majoritara a consumatorului nostru. Un consumator premium, care alege calitatea top. Care face din actyul de spalare un tabiet si-i place a-i gasi placerea.

Etichetarea este mai elaborata. Urmareste functia indusa de ingredientele bioactive. astfel structurand si tipologia sapunurilor aristocratice.

Ambalarea pastreaza originalitatea conceptului nostru . Prin asumarea formatului de posetuta dorim a transmite informatia particularitatii pragmatice a produselor noastre. Actualul maner de iuta pentru ocazii deosebite , punctual, se va modifica. De tipul , Ziua nationala, tricolor.

In mod cert , nicelul de Sapun aristocratic, va satisface orice comparare cu orice varianta. Naturala sau chimica. Doar ca aduce garantia produsului legal definit ca 100% bio, eco, nonalergen!

Lasă un răspuns