fbpx

Ulei de dus bifazic ( ulei de dus natural)

Ulei de dus bifazic este cea mai luxurianta varianta a uleiurilor de dus.

Cu sinceritate, ideea nu e noua. Si nici nu ne apartine noua. Noi ne-am inspirat de la un jucator francez de pe piata romaneasca, ne-a placut ideea lui si ne-am canalizat energia sa rescriem ideea lui in formatul nostru. A fost nevoie de energie in rescriere fiindca varianta lui nu era de tip natural. Natural era doar uleiul. Surfactantii erau chimici.

Pe site-uri specializate, de pilda amazon, exista alte 3-4 oferte. 3-4 oferte reprezinta o picatura in ocean. In mod cert raritatea ofertei este data de complexitatea actului de productie si de termenele de valabilitate mult mai mici decat ale produselor omogene.

Existenta fractionalitatii este data de procentul mult mai mare de uleiuri decat la varianta omogena. Un procent care variantele chimice s-ar defini mai mult ca geluri de dus hidratante decat uleiuri de dus.

Asemeni mai cunoscutelor ape micelare bifazice, uleiurile fiind mai usoare decat apa se ridica in partea superioara a mixtului. Faza intens hidtratanta la noi are o culoare albicioasa fiindca nu folosim coloranti. Partea de la baza flaconului in timp se limpezeste fiind de aceeasi sorginte ca si celelalte sapunuri lichide aristocratice.

Ulei de dus bifazic

ca denumire a gamei cosmetice  am respectat formularea celui care ne-a inspirat. La fel  si in definirea produselor .La fel si instruciunile de aplicare. Aceste aspecte reprezinta manifestarea respectului nostru fata de el. Noi doar am inovat ideea lui pe aplicatia si particularitatea proiectului nostru.

Astfel, terminatia Shake a produselor noastre definesc bifazitatea lor, asa cum terminatia gel defineste formatul lichid al sapunurilor sau cel de balm al balsamului . Aplicatia se face prin acelasi principiu de Shaker preluat de flacon, Rezultatul fiind acelasi Frappe pentru corpul tau. Functie de ingredientele bioactive acoperind plaja urmarita.

Ulei de dus bifazic ,

dupa amestecarea shakerului prin agitare energica devine un laptos amestec superhidratant, superdelicat si cu maximum de functie cosmetica urmarita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *