SCRIE-NE UN MESAJ

  S.C. APOLLO CHEIA S.R.L.

  Date de identificare la Registrul Comertului: RO38575847 J24/1973/2017
  •   Romania, Maramures, Baia Sprie, Str. Forestierilor, Nr. 210
  •   sapunulcheia@gmail.com
  •   0757056727

  Program

  Luni – Vineri:  10:00 – 17:00

  3 thoughts on “CONTACT

  1. George says:

   Săpunul de casă cu denumirea „cheia” prezintă oarecare nereguli. In primul rând, nu are greutatea de 350 de grame. Ba chiar am găsit și sub 300 de grame. In al doilea rând, este „verde”. Adică nu este uscat absolut deloc. La contactul cu apa, se topește precum zăpada. Am achiziționat sapunurile de pe Emag. Asta nu înseamnă că erau contrafăcute. Concluzionând, este o experiență de viață… Sănătate vă doresc! Si nu in ultimul rand, calitate pentru produsele ce le produceti!

   • office@sapunulcheia.ro says:

    Asa cum am afisat si la nota din descrierea produsului ne asumam tolerante mari , de +/- 15%. Cea mai importanta cauza este prelucrarea manuala fara stanta mecanizata. Astfel o grosime cu abatere de 1 mm fata de standardul de 45 mm induce o modificare a geutatii cu 72 grame = de 9mm ( lungimea)x 8 mm( latimea). A doua cauza po reprezinta procesul de uscare care este extrem de dependent de timpul de la productie, precum si de umiditatea spatiului de depozitare.
    Ne este greu a intelege termenul de ”absolut uscat”. Ca sapun de sodiu starea lui normala este de solid. Intr-adevar in timp, asa sapunul natural se intareste si -si mareste calitatile de spalare. Receptivitatea la apa a unui sapun este o caracteristica normala. recomandam pastrarea lui in savoniera normala care are posibilitatea de scurgere a apei.

  Lasă un răspuns