Pentru ROMANIA

  • livrarea este asigurata prin serviciile de curierat cu livrare la adresa de destinatie cu exceptia Deltei Dunarii . Daca apare o alta exceptie ne asumam dreptul de a livra la cel mai apropiat sediu al curierului.
  • costurile de livrare oriunde in tara in zona acoperita de sunt de 18 lei + TVA= 21,42. La comenzi valorice mai mari de 140 lei livrarea este GRATUITA
  • livrarea se face in maxim 14 zile lucratoare de la depunerea comenzii. Acest termen acopera si eventualele probleme de livrare ca pierdere de colet si deteriorare colet.
  • livrarea se poate face si cu alt curier decat cei contractuali mai sus afisati, pentru plata cu card bancar si comandarea de catre client a acestuia. In asemenea situatie , taxele ( shipping) transport sunt asimilate ca , costuri ambalare.

 

 

S.C  APOLLO CHEIA S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, S.C  APOLLO CHEIA S.R.L.  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C  APOLLO CHEIA S.R.L. pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare).

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C  APOLLO CHEIA S.R.L., dar nu si alte despagubiri S.C  APOLLO CHEIA S.R.L. condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.