Pentru ROMANIA
  • livrarea este asigurata prin serviciile de curierat cu livrare la adresa de destinatie cu exceptia Deltei Dunarii si a Marii insule a Brailei . Daca apare o alta exceptie ne asumam dreptul de a livra la cel mai apropiat sediu al curierului.
  • costurile de livrare  sunt
  1. 18 lei+TVA =21,42 lei prin serrviciul door to door oriunde in tara in zona acoperita
  2. 13,32 lei +TVA = 15,85 lei prin serviciul Easy Box . Daca dimensiunile coletului depasesc dimensiunile standard impuse ne asumam dreptul de livrare prin serviciul door to door  in aceleasi conditii de cost
  • La comenzi valorice mai mari de 160 lei livrarea este GRATUITA
  • livrarea se face in maxim 14 zile lucratoare de la depunerea comenzii. Acest termen acopera si eventualele probleme de livrare ca pierdere de colet si deteriorare colet.
  • livrarea se poate face si cu alt curier decat cei contractuali mai sus afisati, pentru plata cu card bancar si comandarea de catre client a acestuia. In asemenea situatie , taxele ( shipping) transport sunt asimilate ca , costuri ambalare.
    S.C  APOLLO CHEIA S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, S.C  APOLLO CHEIA S.R.L.  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C  APOLLO CHEIA S.R.L. pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C  APOLLO CHEIA S.R.L., dar nu si alte despagubiri S.C  APOLLO CHEIA S.R.L. condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.