Cum adica sapun medicinal?

sapun medicinal

Cum adica sapun medicinal? La sfarsitul secolului XIX  sapunurile terapeutice erau produse de farmacistii Vremii. In acele Vremuri, ca vorbim de Procter, de Colgate sau de Schwartzkoph sau Papp din Cluj, productia sapunurilor cu alte scopuri decat cele de strict de curatare era apanajul farmacistilor si se numeau medicinale.

Azi, le produsem cu aceleasi ingrediente active ca atunci, adica cu borax, cu bicarbonat, cu sulf, cu argila, cu petrol  etc, atat in formate contemporane lichide cat si clasic, solide.

Sapun medicinal este un produs terapeutic care poate fi aplicat zi de zi de catre persoanele supuse indicatiilor din descrierea produselor. El poate fi folosit si cu rol de mentenanta  pentru adolescenti sau alte grupe cu risc. Ca orice produs de tip medicinal urmareste obtinerea rezultatelor, nu neaparat placerea actului de spalare. Produsele noastre urmaresc in format minimalist si economic maximalizarea functiilor de curatare si terapeutice.

Sapun medicinal

este un produs terapeutic care poate fi aplicat zi de zi de catre persoanele supuse indicatiilor din descrierea produselor. El poate fi folosit si cu rol de mentenanta  pentru adolescenti sau alte grupe cu risc. Ca orice produs de tip medicinal urmareste obtinerea rezultatelor, nu neaparat placerea actului de spalare. Produsele noastre urmaresc in format minimalist si economic maximalizarea functiilor de curatare si terapeutice.

Respectarea principiilor de secol XIX de a lucra doar produse naturale, imbinate cu diverse ingrediente certificate de secol in aplicare dau siguranta produselor noastre. Sapunul medicinal este sapun eco, sapun bio, sapun sapun, sapun handmade. Sapun fara risc de supraexpunere, sapun fatra coloranti, fara parabeni.

Cum adica sapun medicinal?

este o intrebare pusa deseori de catre clientii nostri. Asa cum am mai spus, termenul nu ne apartine. Termenul este inventat inca de la sfarsitul secolului XIX, noi nu am facut altceva decat sa-l reinviem si sa-l aducem la nivelul de asteptare al consumatorului contemporan.

Lasă un răspuns