1 Iunie, Ziua Copilului

1 Iunie-Ziua Copilului
1 Iunie – Ziua Copilului este ziua in care se celebreaza miracolul nasterii, miracolul puritatii, dar si intoarcerea la inocenta.
sapun pentru copii
reclama din Ziarul universul 1933

Sapunul Cheia dintotdeauna a facut din copil un scop al afacerii sale. In 1936, prin campania de promovare din Ziarul Universul isi asuma limbaje educationale mereu actuale.

Sapunurile Cheia pentru copii au formate hazlii . Personajele vesele si hazlii impreuna cu mesajul educational de pe eticheta urmaresc sa aduca o conotatie pozitiva actului de spalare.  

„Dragă Îngeraş,
Noi ştim că eşti un copil cuminte .Mămica ta ţi-a spus că spălatul mâinilor şi băiţa te personajul preferat băiţa ta va deveni o plăcere minunată!
Iar spălatul mâinilor înainte de a lua masa, o joacă sănătoasă!”

Sapunul Cheia pentru copii

 este nonalergenic, bio, ecologic, fără colorant, fără paraben, fără steril. Este lucrat după o reţetă special concepută pentru copii. Reţeta îmbină puterea săpunului rezultat din unturi cu blândeţea săpunului rezultat din uleiul de palmier sub spumarea abundentă indusă de cel rezultat din uleiul de cocos. Astfel are o eficacitate extrem de mare dar fără risc de supraexpunere. O hidratare optimă atât pentru mâini, cât si pentru corp şi faţă  Are reale calităţi igienizante care îl recomandă pentru uz frecvent.

Sapunul Cheia pentru copii este produs în loturi foarte mici pe tehnologia trufelor de ciocolată prin turnare în matriţe de silicon concepute sşi executate  de către noi). Acest format este extrem de rar şi denotă atenţia noastră adresată copiilor.

1 Iunie-Ziua Copilului poate reprezenta un motiv in plus pentru educarea copulului. O educatie sanitara pentru o igiena corespunzatoare, in ziua de azi este o obligatie. Vremurile grele, pline de microbi si boli, obliga folosirea cat mai frecventa a sapunului. Sapunul natural , fata de cel chimic, nu ataca microbionul si nici nu genereaza alergii chiar si in caz de supraexpunere.

Lasă un răspuns