Deodorantul antiperspirant preferat

deodorant antiperspirant natural

Deodorantul antiperspirant preferat este chiar cel preparat de tine dupa gustul tau! Chiar daca nu-ti inchipuiai ca poate fi posibil asa ceva noi iti dam mai mult decat idei!

Antiperspirantul Neutros este un antiperspirant natural pe baza de alaun. Alaunul ( denumit popular piatra acra) este o sare antiperspiranta  cu eficacitate dovedita de secole de aplicatie. Fiind fara aluminiu riscul alergen si cel cancerigen este NUL. Pe langa blocarea glandelor sudoripare el preia si rol de deodorant datorita calitatilor sale bectericide. Aceste calitati permit recomandarea produsului de catre oricine, chiar copii, bebelusi , persoane hipersensibile, fara risc de supraexpunere!

Peste functiile date de alaun am adaugat glicerina pentru tonicitatea pielii prin facilizarea absortiei si pastarii apei .

Neutros, antiperspirantul natural este un produs de succes al nostru lansat inca de la inceputul acesteiu game de produse. Aplicat ca atare era destinat tocmai grupelor de persoane hipersensibile mai sus enumerate.

Prin posibilitatea adaugarii de catre tine a uleiului aromatic preferat largim potentialul acestui antiperspirant natural spre satisfacerea practic a oricarei dorinte, chiar largirea spectrului spre functia parfumanta a uleiului de corp.

Daca peste Neutros vei adauga uleiul aromatic preferat din oferta noastra faci un prim pas de personalizare. Marindu-i procentul vei dubla functia antiperspiranta cu cea deodoranta si parfumanta specifica unui spray de corp de calitate premium.

Dar , in primul rand, prin recuperarea si reutilizarea flaconaselor cu atomizor ( ale noastre , golite sau altele, de dezinfectant, de parfum, de spray pt par) vei face o economie de 33% , adica minim 80 lei ! O maxima chibzuita Fara a trece cu privirea respectul pentru Natura prin cea mai sigura reciclare. Reutilizarea!

Astfel care ar fi deodorantul antiperspirant preferat daca nu cel facut de mana ta , dupa gustul tau si facand o economie  de minim 80 lei?

Deja ne inchipuim gospodinele noastre preparand fiecarui membru al familiei antiperspirantul, deodorantul sau sprayul de corp preferat!

 

 

Lasă un răspuns