Noul detergent rufe pentru bebe Chamobebe

Noul detergent rufe pentru bebe Chamobebe

Detergent rufe pentru bebe a fost un scop al sapunului Cheia fiindca acesta este si a fost mereu atent la nevoile speciale ale copiilor in general si ale bebelusilor in mod special.
Pentru spalarea rufelor celor mici am actualizat stravechea reteta a sapunului de rufe intr-un format adaptat nevoilor si asteptarilor actuale. Desigur ca in vechime unica solutie a fost acel sapun solid de casa fara a face diferenta intre persoanele familiei. Nevoia de igiena era aceeasi insa asteptarile nu prea se asemanau cu cele de azi. In primul rand spalarea era manuala, rufele erau mult mai rar spalate fapt pentru care gradul de murdarire era mult mai inalt ca azi, multe pete necesitau solutii intens degresante si apa calda pana la fierbere, iar etalonul unei tesaturi corect curate era sa fie tare, deseori chiar de apreta.

Primul sapun Cheia pentru rufele bebelusilor

a fost lansat chiar de la debutul noului Sapun Cheia, inca din anul 2010. Ne-am bazat tot pe sapunul natural si l-am aditivat cu ulei de mustetel pentru calmar fapt pentru acre l-am denumit Chamobebe. Prima varianta fost o varianta praf. Acel detergent rufe pentru bebe era obtinut din sapunul de rufe solid prin macinare. Urmatoarea generatie a fost varianta lichida de sapun de potasiu. Mai comoda si mai putin pretentioasa a devenit favorita pietii noastre care in procent izbitor a renuntat la varianta praf in favoarea acesteia. Aceasta varianta lichida am lansat-o in anul 2018.

Noul detergent rufe pentru bebe Chamobebe

este tot un detergent lichid. Practic vechil detergent lichid Chamobebe il prelucram suplimentar prin rafinare . Acest proces este unul laborios care prelungeste actul de productie cu minim 3 luni dar aduce cateva avantaje care merita tot deranjul

  • aduce stabilitate in timp.
  • aduce un miros specific mai discret
  • dupa spalare rufele vor fi mai moi si mai pufoase
  • permite cresterea concentratiei vizibila prin vascozitatea mai ridicata, vascozitate apropiata cu cea a mierii. Daca aceasta este deranjanta recomandam sa se adauge apa peste detergentul din flacon, in timp acesta se va dilua fara a fi nevoie obligatorie sa se agite.

Prin acest produs am atins cel mai inalt prag de calitate din oferta noastra, iar Noul detergent rufe pentru bebe Chamobebe rafinat si ultraconcentrat este varianta naturala si sigura pentru mamicile grijulii

Lasă un răspuns