Ulei de barba

Ulei de barba , Cheia Dac, este un ulei pentru barba cu rol de hidratare, stimulare si fortifiere a acesteia..

Linia noastra urzica si ricin se bazeaza pe functiile bioactice ale uleiurilor de urzica si ricin.

Astfel, ulei ricin pentru barba, fortifiaza si regenereaza firul de barba. Uleiul de ricin este renumit încă de pe vremea Egiptului antic,de acum 6000 de ani, pentru calităţile sale de regenerare şi fortificare a părului. Uleiul de ricin include acizi grasi şi acizi ricinoleici în proporţie de 90%. Care hrănesc părul încă de la rădăcină şi îl ajută să reţină umezeala. Iar nutrienţii din el (vit E,omega 6 şi proteinele) vor penetra firul de păr în profunzime. Lasîndu-l mai puternic, mai fin şi mai stralucitor.

Uleiul de urzica este renumit pentru calităţile sale de stimulare a cresterii şi diminuare a procesului de cadere  a firelor de barba  Uleiul de urzică are calităţi astringente, tonice şi antiinflamatoare. Acţionează ca un tonic asupra barbii ,. Imbunătăţeşte starea de sănătate a tenului . Stimulează foliculii de barba . In plus, planta redă luciul, strălucirea şi frumuseţea  firului de barba.

Ulei de barba

Acest ulei barba are ca suport hidratant un mixt de ulei de cocos, ulei jojoba, ulei de migdale si ulei de masline. Suportul hidratant ajuta uleiurile bioactive sa intre intre caramizile de keratina pentru a-si face functiile. Adica sa intareasca firul si sa-l repare.

Credem profund in efectul terapeutic sau cel mentenat al uleiului nostru. La o campanie de evaluare efectuata in vara anului 2016, acesta a primit 5 stele din 5  Un asemenea rezultat in mod cert a fost influentat de formatul natural, fara steril. Lipsa sterilului maximalizeaza efectele.

ingrediente:ulei de cocos,ulei de ricin,ulei de urzica*,ulei jojoba,ulei de migdale,ulei de masline.aroma
INCI:Cocos Nucifera Oil,Ricinus communis oil,Olea Europaea Oil,nettle extr,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Prunus Dulcis Oil,Olea Europaea oil,aroma

Pentru alte produse de barba Cheia dac, click aici !

 

Lasă un răspuns