Poc

poc

Poc este un concept de minicreuzete destinate ambalarii produselor pentru buze si a parfumurilor naturale solide.

De unde denumirea de PocPoc este un regionalism ardelenesc pentru termenul de pachet, colet; paclă( conf Dicționar de regionalisme și arhaisme din Maramureș, ediția a doua , 2015). Vine din limba germana , de la termenul de pakk.

Ce este de fapt Poc?

Poc este o rasina acrilica non-toxica, ecologica, prietenoasa cu mediul ( conf datelor tehnice ale furnizorului) pe care o turnam in matrite pentru obtinerea acelor minicreuzete. Integral conceptul a fost dezvoltat si implementat in unitatea noasra. Am urmarit maximalizarea aportului nostru in actul de productie prin maximalizare formatului de handmade si de originalitate.

Real am fost moticati initial de presiunea asupra costurilor si oferta nationala redusa in acest domeniu, intre timp, prin majorarea costurilor de manopera nu mai vorbim de interes asupra costurilor.

Poc in mod normal se comporta precum sapunul nostru. Adica in timp isi modifica culoare spre inchiderere. Initial este alb, apoi devine un alb fildes. Suporta aport de alte ingrediente, cafea, faina de lemn, faina de cuart, cacao praf, spirulina. aceste capabilitati le lasam pentru viitoare aplicatii.Momentan mergem pe culoarea natur al lui, acel alb, care devine in timp alb fildes.

pocPocurile noastre nu sunt perfecte dpdv fizic. Asemeni oricarui alt produs handmade apar mici devieri de la cotele standard. Nici nu urmarim a fi perfecte. Ildi a noastra nu poate fi perfecta. Doar stanta e perfecta. Dar stanta e rece si fara suflet. Stanta nu are privire .

Pocurile noastre va aduc garantia lucrului facut sub proivire de Om, de maini de Om. Va aduc garantia traiului unui Om si nu costuri platite pe combustibil in transport sau pe gresare in productie. Exista Pizza industriala in Supermarket. Dar cea facuta de pizzer in mod cert e altfel. Are ceva ce acea pizza industriala nu are. Nu are mangaiere de privire, mangaiere de mana. De Om.

Poc aduce completare proiectului, Aduce ingrediente, informatii si inovatie contemporana si in gama de ambalaje.

 

One thought on “Poc

Lasă un răspuns