Ritual natural anticelulitic cu cafea

Ritual natural anticelulitic cu cafea a fost dezvoltat pana la forma actuala de mai 2019 pe parcursul a mai bine de 10 ani. Chiar daca el cuprinde produse standard din oferta noastra, ele au fost devoltate treptat dupa apetitul pasionatelor noastre si la sugestia lor.

Baza conceptului consta in Coffe sapun abraziv cu cafea. Coffe este unul dintre produsele fanion cu o longevitate mai veche de 10 ani. Pornind de la succesul lui continuarea povestii a fost cu Scrubul anticelulitic cu cafea. O pasionata a noastra, Gabriela Muresan, il definea preferatul ei. Era nevoie de transferarea dinspre un act de intretinere zilnica intr-unul specializat. Un act specializat cere conditii aparte. Inclusiv nevoia de accentuare a lubrefierii pentru a nu violenta inutil derma in urma abraziunii.

Respectindu-ne principiile de simplitate in productie am reusit prin acest tandem sa acoperim functiile normal abrazive necesare unui tratament anticelulitic. Si credibil, vizibil inca de la prima aplicare.

Ritual natural anticelulitic cu cafea

aduce in plus pentru functia abraziva o varianta noua a buretelui Luffa din oferta. Din experienta acumulata cu Luffa sapun pentru ea vs Luffa sapun pentru el pentru acest pachet cadou am selectionat buretii luffa de dinmensiuni mai mari si i-am sectionat transversal. Astfel accentuam abraziunea cafelei din scrub si aducem oportunitate noua, peste aceea de a masa cu palma.

Pentru incheierea ritualului am generat un concept nou care sa acopere ambele functii necesare

  • cea de indepartare a granulelor de cafea si piele moarta cu rol de degresant usor pentru excesul de unt si uleiuri bioactive din Scrub
  • cea de calmare si vindecare a epidermei violentate de masajul abraziv

O asemenea sarcina era imposibil de acoperit cu un produs normal. Sapunul spala si asigura mentenanta, uleiul sau untul de corp doar hidrateaza. Din presiunea asta a aparut ideea de Shake intre un sapun si un ulei. Asa a aparut Coffe Shake ulei de dus .Adica un fel de 2 in 1, gel de dus cu ulei. dar mai multe despre CoffeShake, click aici!

Insa pentru a-i perpetua functia din Ritual ii adaugam cafeina pura pentru un rol de ZI DE ZI. Asa cum cafeluta este un energizant de ZI de ZI si polivitaminele unul de extrema . Echivalentul Polivitaminelor ar fi functia abraziva a Ritualului.

Astfel va recomandam ZI de ZI utilizati CoffeShake iar cand simtiti ca corpul o cere , faceti-i cadou un complet Ritual natural anticelulitic cu cafea!

 

Lasă un răspuns