La multi ani, Cheia! 3 martie 2021, 135 de ani alaturi de romani!

La 3 martie 1886 undeva in Romania, pe strada Traian nr  21-23, la primaria unui oras cosmopolit, se inregistra deschiderea fabricii Apollo de sapun Cheia.

De 135 de ani scrie si rescrie cu mandrie o istorie romaneasca in productia de sapun. Intotdeauna sapun, pentru multe aplicatii sapun. Aproape un secol era singura varianta pentru igiena personala ori pentru curatenia casei si a urbei . Fiindca in acele vremuri nu exista nici cuvantul detergent, nici cuvantul spuma de ras, nici gel de dus ori sampon.

De 135 de ani, Strajer al Sanatatii, Original cadou ori Panaceu de frumusete , si-a sarbatorit ziua de nastere indiferent de Vremuri. In timp de razboi sapunul soldatului roman, sapunul folosit si la spalarea uniformei dar si a mainii sau la barbierit In Vremuri de restriste asemeni epidemiei din 1935 sau 1971 folosit cu succes nu doar de burghezie . In Vremuri de pace folosit si in fabrici sau uzine dar si in orice familie romaneasca  ca un adevarat sapun national.

La 135 de ani , de 10 ani, sarbatorim traditional cu reducerea surprinzatoare de 40% la toate produsele din magazinul nostru, www.sapunulcheia.ro . Reducerea este motiv de a fi alaturi de toti romanii care cred in resursa care o reprezentam. Motiv de mandrie in prezentarea unei munci de 135 de ani sub forma celei mai variate game de sapunuri naturale din Romania. Fundamentat pe principii de ”old century soap” ne reintoarcem la acel trecut in care Noi si Natura stiam sa coexistam pasnic, Pe ceea ce  azi definim ca sustenabil, zero-waste.

La 135 de ani, cu mandrie si lipsa de complexe , prin reducerea de sarbatoare dorim a ispiti ”degustarea” mirosului de sapun adevarat, calitatile de mult uitate ale sapunului adevarat, multiaplicabilitatea incredibila a sapunului adevarat.

Cu ingrediente, tehnologie si inovatie contemporana am extins oferta dupa Vremurile ce le traim intr-un portofoliu impresionant si original de 380 produse,  crezand in puterea Naturii si nu in falsa sa copie, Chimia, pe aceleasi principii care ne definesc de romanesc, traditional, bio, eco, nonalergenic.

 

Promotia este valabila in 3 Martie 2021 in limita stocului disponibil, pentru toate produsele din magazinul online SapunulCheia.ro – https://sapunulcheia.ro/magazin/

Lasă un răspuns