Ulei de plaja natural

Uleiul de plaja natural definește uleiul care nu conține aditivi chimici este un termen actualizat al uleiului de plaja si definește uleiul care nu conține aditivi chimici. Lingvistic este incorect deoarece uleiul de plaja este esențialmente natural obținut din ingrediente vegetale. Probabil fiindca au aparut variante lungite cu solvenți minerali ( de tipul parafinelor sau vaselinelor) s-a impus extinderea denumirii cu termenul natural .

Prin expunerea la soare epiderma corpului se usca accentuat. Uscarea acesteia nu este cauzată doar de razele Ultra Violete. Orice temperatura mai mare decat cele cca 37 ale corpului uman aduce transpirație. Transpiratia este specifica si dermei nu doar factor de reglaj al corpului. Pierderea de apa din piele se face prin pierderea elasticități. Reechilibrarea dermei se face prin absorbție de uleiuri hidratante. Uleiurile naturale hidratante reprezintă cea mai veche, cea mai folosită, cea mai certificata soluție pe aceasta aplicatie. Ele diferă de uleiurile esențiale. Si uleiurile esențiale sunt bune pe aceasta aplicatie dar , prin ultraconcentratia lor si conținutul mic de grăsimi , sunt recomandate ca adjuvant pe langa funcția hidratanta.

Ulei de plaja natural

este compus din unul sau mai multe uleiuri hidratante naturale cu functie bioactiva utila pentru acest scop. Doar pentru acoperirea functiei hidratante sunt bune oricare dintre uleiurile hidratante. In relatia cu soarele , vedeta indiscutabila este uleiul de morcovi. Pentru spatiul european este cea mai veche si cea mai certificata solutie . Din spatiile exotice au venit si alte grasimi vegetale cu rezultate extraordinare. Probabil , tot cu statut de vedeta amintim, untul de cacao sau untul de shea. sau alte uleiuri cum ar fi de argan, de macadamia , de cocos.

Pentru 2019 noi am ales sa promovam solutiile locale din crezul compatibilitatii dovedite cu aceste locuri.

Recomandam cu sinceritate utilizarea unui

Ulei de plaja natural

in detrimentul solutiilor, emulsiilor sau lotiunilor de plaja ( in speta aceleasi produse cu denumiri diferite). Ceea ce Dumnezeu a creat ,Omul prin Chimie doar va copia creatia si niciodata nu o va putea egala.

 

Lasă un răspuns