Sapunul medicinal Cheia

sapunul medicinal Cheia

Sapunul medicinal Cheia reprezinta un portofoliu de produse cu certificate calitati terapeutice. Relansat inca din 2011, actualmente acopera nevoia de up trading al consumatorului nostru. Reprezinta  cea mai potrivita prezentare tehnica si functionala din experienta noastra profunda.

Sapunul medicinal Cheia , la relansarea lui din 2011 , urmarea sa reconstruiasca oferta specifica de la sfarsitul secolului XIX, pe aceleasi principii ca atunci. Adica urmaream doar eficacitatea si pretul produselor, fara a urmati placerea actului de spalare. Respectind concentratiile acelor vremuri si nu pragurile de limitare ( pentru anumite ingrediente) care legislatia actuala le admite. Praguri care sunt superioare concentratiilor acelor vremuri.

Intre timp am lansat produse paralele, la nivele superioare de calitate si , desigur, de pret. Ca o exemplificare  pe langa sapunul medicinal cu sulf al introdus in oferta si sapunul Suplhur, sapun aristocratic nu de tip burghez, cu o concentratie mai mare de sulf. In 2018 gama superioara a acoperit o piata de 9 ori mai mare decat varianta burgheza. Fapt pentru care am decis reslefuirea conceptului cu rebranduire adecvata anilor in care traim.

Nevoia de calitate superioara in detrimentul pretului este un fenomen natural pe piata. L-am inteles si ne-am adaptat. Mai ales ca piata noastra este una educata, una care urmareste rezultatele.

De la vechea gama am pastrat denumirea, am pastrat portofoliul dar am adus nivelul superior de calitate si concentratie.

Sapun medicinal Cheia ,

aduce rezultate imediate, aduce placere actului de spalare, rescrie o istorie maiu lunga de un secol pe acelasi suport de sapun natural lucrat manual cu ingrediente, informatii si tehnologie la care inaintasii nostri nu aveau acces.

Sapun medicinal Cheia maximalizeaza functiuile terapeutice incat sapunul cu sulf nu este de un alb imaculat cu miros de proaspat, este un verde maroniu cu iz de sulf. Sapunul cu petrol are iz de petrol. Cel cu argila e maroniu de la argila.

Lasă un răspuns