sapun muncitoresc Cheia

sapun muncitoresc

Tipul de sapun muncitoresc Cheia este nivelul cel mai economic din oferta noastra.

Denumirea de sapun muncitoresc ne-am asumat-o pornind de la doua caracteristici definitorii

  1. aceste produse sunt in general adresate consumului industrial urmarind eficacitatea functiei de spalare. Si nu placerea actului, tratamente suplimentare etc.
  2. prin respectarea principiului comunist al reciclarii, cca 30% din masa de sapun este compusa din inserarea de capete de productie de la calitatile superioare. Aceasta particularitate aduce economicitatea greu de egalat , chiar pe plan mondial.

sapun muncitorescIn general, aceste produse isi asuma rescrierea unor retete minimaliste din perioada comunista. Istoriceste si moraliceste suntem fortati sa acceptam ca parte din noi si acea perioada. Chiar daca , in istoria de peste 130 de ani, sapunul Cheia de pe Vremea lui Ceausescu era cel mai rudimentar produs. Pentru identificare cu acea vreme pe eticheta exista inserat simbolistica alaturata. Simbolistica care a starnit extrem de multe discutii. Dar o simbolistica pe care ne-a asumam.

Etichetarea produselor urmareste rescrierea propagandei acelor vremuri. Doar ca proletarii sunt Strajerul Sanatatii si Bebelusul , imagini ale sapunului Cheia din campania de promovare din 1936 , din Ziarul Universul.

Ambalarea lor este cea mai minimalista forma din formatul nostru. Pentru  a respecta principiile acelor vremuri in care nu se punea accentul pe ambalaj. Si pentru a putea mentine pretul mic.

sapun muncitoresc Cheia

are un procent maximal de untura saponificata. De 10 ori mai mare decat la celelalte tipuri. Untura saponificata aduce cele mai inalte calitati de spalare. Superioare uleiurilor vegetale. Aspectul negativ este ca spumarea este redusa. Dar astfel, avem garantia maximului de eficacitate. Untura este acea untura care la noi , In Ardeal, se unge pe paine. Este o untura selectionata si stabila.

In mod cert, produsele de sapun muncitoresc de la Cheia sunt cele mai economice variante de sapun natural lucrat manual de pe piata romaneasca. In mod cert sunt o varianta optima pentru nepretentiosi si pragmatici.

 

Lasă un răspuns