Sapun plutitor pentru copii

Turtly săpun plutitor pentru copii

Sapun plutitor pentru copii este , poate,  cel mai surprinzator dintre variantele noastre de sapun pentru copii.

Ideea de sapun plutitor este idee de secol XIX. A fost descoperit accidental de catre un farmacist din Pennsylvania, il chema Procter. Da! e acel intemeietor al actualului multinational ”Procter&Gamble”. Al sau sapun plutitor a ajuns o tema scoala pentru marketingul de produs.sapun pentru copii

Ivory Soap-ul sau este singurul produs mai vechi decit Cheia noastra!

Initial adresat uzului general, ca sapun multiscop, in timp s-a specializat .Componenta a lui fiind adresata doar copiilor.

daca la multi-purpose soap caracteristica de marketing era ”ai nevoie de un singur sapun” la copii calitatea primordiala era ca

”Ivory soap-It Floats”

Caracteristica de flotabilitate a unui sapun am descoperit-o accidental. Un amic drag, George, mi-a spus ca sapunul avena al nostru pluteste. Era un accident, urmarind in timp am observat ca doar parte dintre ele pluteau. Probabil functie de gradul de uscare al fulgilor de ovaz, care fiind mai usori decit apa, sapunul fiind usor mai greu decit apa, faceau din hazard un mixt cu densitate sub cea a apei. Acesta afost punctul de plecare a unei teme de cercetare dusa pe mai bine de un an. La acea vreme nu am avut acces la informatii tehnologice. Pur si simplu chiar si Googleul nu era asa stiut.

sapun plutitor pentru copiiIn afara de existenta lui Ivory si a acestui sapun suedez, alte informatii nu ne-u fost accesibile.

Existind exemplul am gasit resursa motivationala de a fi atit de perseverenti incat sa-l descoperim si noi.

Respectind reteta sapunului pentru copii. Aducind modificari doar tehnologiei. Reteta sapunului de copii, certificata de peste 6 ani de prezenta pe piata, cu feed-back doar pozitiv a fost item de garantie a calitatii produsului.

sapun plutitor pentru copiiSapun plutitor pentru copii

Initial l-am adresat si persoanelor adulte. Insa in timp am observat ca suprema noblete care o aduce merita a o lasa doar lor, copiilor.

Pe acelasi principiu al trufelor de ciocolata ca si sapunul natural pentru copii il producem sub personaje acvative pentru a permite copilului sa transforme baita intr-o joaca cu conotatie pozitiva. Experienta de cca 4 ani ne-a atestat aceasta calitate, am gasit si baietelul care doar cu sapunul plutitor Cheia vrea sa faca baita.

sapun plutitor pentru copii

Caracteristica de flotabilitate este data de inglobarea de microbule de aer in masa de sapun. Existenta lor aduce sapunului plutitor pentru copii o caracteristica de cremozitate unica. in mod cert, sapunul plutitor pentru copii este cel mai cremos sapun Cheia existent vreodata. Microbulele de aer coboara densitatea sapunului la cca 80% din cea a apei, personajele asemeni unui hipopotanas sau vesel aligator , ori interesanta testoasa, parte din corp coboara in apa, dar ochisorii intotdeauna peste nivelul apei.

In calitate de sapun natural, sapun eco, sapun bio, sapun plutitor pentru copii  este o ”capcana” ideala pentru a educa copilul ca baita este sanatoasa!

Cu aceeasi speranta sapunul Cheia sa devina pentru inca o generatie Sapunul Copilariei!. Si aceasta generatie sa iasa din acel ultim loc european din pct de vedere al cosumului de sapun

 

Lasă un răspuns